0
Производи кои се во вашата кошничка
Најдете гуми за вашето возило
Брзо и лесно во неколку чекори
Одберете гуми според возилото:
Автомобилски - патнички
Теренски - 4х4
Полутоврани - комби
Сезона:
Ширина:
Профил:
Дијаметар:
* Пополнете ги сите полиња погоре за да пребарате
Најбарани димензии:
175/65 R14 195/65 R15 205/55 R16 225/45 R17
Пријави се на нашиот електронски билтен и биди секогаш во тек со нашите новости и промоции
Безбедно онлајн купување
Брза и безбедна испорака
Монтажа во овластени сервиси
Разни начини на плаќање
 • Купувајте пневматици, автомобилска опрема и наскоро автомобилска козметика брзо, лесно и по најдостапни цени.

  Нашата веб страна поседува највисоко ниво на безбедност каде вашите лични податоци се секогаш сигурни и заштитени.

  Наскоро онлајн трансакциите со платежните картички ќе можете да го извршите брзо и лесно преку сертифицираниот процесинг центар на CaSys и УНИБанка. 

 • Вашите нарачани или купени производи ги доставуваме во цела Македонија, до секој град и населено место.

  Доставната служба испорачува во работните денови и сабота во рок од 24-48 часа од потврдувањето на вашата нарачка.

  Во неделите и празниците доставната служба не доставува.

 • Нашата онлајн продавница за пневматици ви овозможува и монтажа во овластени сервисни центри на нашите партнери во неколку градови во Македонија.

  Доколку одберете монтажа во некој од понудените овластени сервиси, услугата ќе ви биде наплатена во зависност од димензиите и типот на нарачаните пневматици. 

 • Плаќање на доставувачот
  Вкупниот износ од нарачката го плаќате на доставувачот по прием на пратката. Плаќањето е исклучиво во готово. Доставувачот ви доставува малопродажна фактура.

  Електронско банкарство
  За овој начин на плаќање го користите електронското банкарство кое ви е доделено од банката чии услуги користите (за физички или правни лица). Одберете ПП-30 налог со кој ја уплаќате сумата од нарачката на нашата сметка од УНИБанка 240-1001043819-18.

  Општа уплатница
  Сумата од нарачката ја уплаќате во било која банка на нашата сметка од УНИБанка 240-1001043819-18. Доколку уплатата ја вршите од УНИБанка, средствата ги регистрираме за десетина минути. Доколку уплатата ја вршите од било која друга банка, средствата ги регистрираме истиот работен ден до 16 часот.

  Плаќање со картичка
  Плаќањето го извршувате брзо и лесно преку сертифицираниот процесинг центар на CaSys и УНИБанка. Поддржани се сите VISA, MasterCard и Maestro платежните картички (дебитни и кредитни) од сите банки (национални и интернационални).